Mizuchi

Raznoraznosti
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Far Cry 3

Go down 
AuthorMessage
Raziel
♨○₩ÅţЯǻ○♨

avatar

Број постова Број постова : 4099
Astral Dust Astral Dust : 12283
Неискусни Херој
60% HP 40% MP
Exp : 50% EXP
Drveni Mac
Srebrni Mac

PostSubject: Far Cry 3   22/12/2012, 22:16

[You must be registered and logged in to see this link.]

Фантастична видео-игра. Свако ко је може играти би требало да је проба. Убедљиво најбољи део до сада, а очигледно је да је Ubisoft оставио своју најбољу игру за сам крај године. Што се мене тиче игра је максимално победила у сваком смислу.

Vaas Montenegro (I like this phone, it's a nice fuckin' phone) је оставио поприлично одличан утисак на саму атмосферу видео-игре тако да заиста имате потребу да се суочите с човеком. Остале ствари у игри су делимично ок, има пар нелогичности попут убијања ножем (нисам још видео да неко умре од убода у раме).

Сама графика видео-игре је оно шта сам очекивао код Skyrim-а, рецимо, али нисам добио. Нажалост, велика црна мрља на име Skyrim је минимализам. (јесте да су ту модови, к'о и увек, али не може се све опраштати Bethseda-и која је сваке године све популарнија)

Кретање, померање, вегетација, возила...све је на месту. Има пар багова типа уштогљене птице које падају с неба па се котрљају низ литицу, али то није ни била поента. Анимације су малчице лошије зато што се за сваку животињу коју ''одерете'' врши једна те иста секвенца и упркос многим животињама које је Jason одрао и даље се згрожава сваки пут када то чини. Overlooked али је и даље занимљиво IMO.

Надам се да ће модови донети више кустомизације, мада је очигледно да је ubisoft чекао да види како иде продаја па тек онда да крене с гомилом разноразности. Нажалост, то је сада стандард захваљујући трулим DLC-овима. Увек се нађе начин да се људи измузу. Када се једном пређе игра после тога није више занимљиво играти се с новим играчкама у истом песку.

Ја сам и више него задовољан игром. Давно је било када сам се последњи пут заковао у фотељу више од пет сати...


[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://mizuchi.forumsr.net
 
Far Cry 3
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mizuchi :: Video igre :: -
Jump to: